Locaweb reviews

(48 total reviews)

Fernando Biancardi Cirne

88% approve of CEO

50% positive business outlook

Locaweb has an employee rating of 3.7 out of 5 stars, based on 48 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The Locaweb employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Information Technology industry (3.9 stars).

Reviews by job title

48 reviews
4.0
Apr 15, 2026
Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Bom vale refeição/alimentação, boa liderança (na epoca em que trabalhei la)

Cons

Plano de saúde ruim, falta de plano de carreira bem estruturado

avatar
Locaweb Response
1mo
Agradecemos por compartilhar sua visão sobre a Locaweb. Mesmo sem comentários detalhados, sua nota média nos ajuda a entender como você percebeu sua jornada conosco durante esse período em São Paulo. No nosso ecossistema, valorizamos cada feedback, pois ele é a base para a nossa evolução constante. Sinta-se à vontade para nos procurar caso queira detalhar algum ponto específico da sua experiência. Suas impressões sobre o tempo que passou no nosso time de UX são muito importantes para nós. Desejamos muito sucesso em seus próximos passos profissionais!
4.0
Feb 27, 2024

DAQ Technician

Recommend
CEO approval
Business Outlook

Pros

Hospitable environment Excellent management Beautiful view

Cons

Salaries aren't great Stress sometimes

Viewing 1 - 3 of 48 Reviews

Glassdoor has 809 Locaweb reviews submitted anonymously by Locaweb employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if Locaweb is right for you.