employer cover photo
employer logo
employer logo

Nicolas De Bruyn Academy

Is this your company?

Scam - Call Agent Nicolas De Bruyn Academy Employee Review

1.0
Mar 5, 2026
Business Outlook

Pros

Snelle afwisselende collega's die sneller gaan dan komen

Cons

Je moet je eigen GSM nummer gebruiken, je eigen laptop en je kan plaatsnemen op een eetkamerstoel als werkplek. Je leidinggevenden bellen zelf niet en weten op alles iets op te merken. Je krijgt bellijsten waarvan het grootste deel al eens gebeld geweest zijn en vele klanten haken af van zodra ze de factuur in handen krijgen. Je bent daar precies een scammer.

Explore other reviews about Nicolas De Bruyn Academy

2.0
Jun 19, 2021
Business Outlook

Pros

Good overall good good good

Cons

Not so ok but still good

1.0
Mar 24, 2026
Business Outlook

Pros

Actieve hippe marketing sfeer, verder valt er niet veel te zeggen. Kans om bij te leren over mlm marketing.

Cons

Het bedrijf pikte mijn cv op. Halve dag peptalk, week erna opleiding dag, terug halve dag peptalk en halve dag call agent. Maakt niet uit of je voor sales, administratie of call agent komt, iedereen moet halve dag gratis call agent spelen en ik vermoed dat dat de rest van de carrière zo is als ik de werknemers daar bekijk. Persoonlijk sollicitatie gesprek was blijkbaar niet nodig. Gewoon goedkope call agents om kleine zelfstandigen te scammen. Hele dagen onder techno opgepompte muziek met een ongezonde Bluetooth headset op je hoofd, negatieve reacties van bellers af wimpelen via een callscript lijkt me geen droomjob.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All