2w
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je periode bij Welten uiteindelijk niet heeft gebracht wat je ervan had verwacht.
Fijn om wel terug te lezen dat je je prettig voelde bij je manager en dat je de gesprekken met collega’s binnen Welten positief hebt ervaren. Dat waarderen we.
We herkennen ook een deel van wat je zegt over startopdrachten. Veel mensen beginnen inderdaad in rollen waarin ze eerst ervaring opdoen binnen de financiële sector. Dat zijn niet altijd direct de meest uitdagende opdrachten, maar wel vaak functies waarin de basis wordt gelegd voor verdere groei. Tegelijk moet er natuurlijk wel goed geluisterd blijven worden naar wat iemand zoekt en waar energie van krijgt. Als dat onvoldoende zo heeft gevoeld, dan begrijpen we dat dat frustrerend is.
Ook reistijd blijft binnen detachering altijd een lastig onderwerp. We proberen daarin een goede balans te vinden tussen kansen, ontwikkeling en afstand, maar begrijpen heel goed dat 1,5 uur enkele reis voor veel mensen simpelweg te veel is.
Dank voor je eerlijke feedback en ook voor de positieve woorden richting collega’s binnen Welten. We nemen dit soort ervaringen mee om onze begeleiding en matching verder te verbeteren. We wensen je veel succes in je verdere carrière!