employer cover photo
employer logo
employer logo

DocShipper Group

Is this your company?

Un environnement stimulant pour ceux qui aiment la supply chain - Account Executive DocShipper Group Employee Review

5.0
May 12, 2026
Business Outlook

Pros

Je travaille chez DocShipper depuis plus de 3 ans et c'est une expérience vraiment enrichissante. L'environnement est international, on gère des clients de partout dans le monde avec des problématiques très variées, ce qui fait qu'aucune semaine ne se ressemble. On a beaucoup d'autonomie dans la gestion de nos dossiers, et l'ambiance dans l'équipe à Bangkok est bonne. Le système de commissions est motivant et l'apprentissage est constant, surtout sur les sujets douane, sourcing et freight. C'est le genre de boîte où on monte en compétence vite si on s'investit.

Cons

Le rythme peut être intense, surtout en période de pic. Il faut savoir gérer plusieurs dossiers en parallèle et être réactif. Ce n'est pas pour tout le monde mais ça fait partie du métier.

Explore other reviews about DocShipper Group

4.0
Dec 9, 2025
Business Outlook

Pros

Nicely equipped office, with a nice view and even a pool. Team is cool and youthful, you learn new skills quickly

Cons

Some tasks can be repetitive, if you don't have a car it can be hard to get there.

5.0
Jun 20, 2025
Business Outlook

Pros

Working at DocShipper has been a solid professional experience. The team is generally supportive, and there’s a fair amount of autonomy in how you manage your tasks. It’s a fast-paced environment, which can be challenging at times, but it also keeps things interesting.

Cons

Like any job, there are areas that could be improved, but overall, it’s a place where you can learn a lot if you're proactive and open to taking on responsibility.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All