Werk zonder werkdruk - Asset Engineer Equans Employee Review

2.0
Nov 6, 2024
Business Outlook

Pros

De sfeer is extreem prettig en je voelt je gelijk thuis. Iedereen is ook erg aardig, en ieder maakt graag een praatje. Werkdruk is gebaseerd op 50+ dus voor iemand die wel weet wat CTRL+C doet is de werkdruk extreem laag. In theorie zijn er veel doorgroei mogelijkheden. Equans werkt met salaris schalen dus je weet op voorhand waar je het mee moet doen en hoever je er op vooruit zou kunnen gaan.

Cons

Werkdruk en uitdaging is extreem laag wat de dag toch wel erg saai maakt, ook "mag" je niet heel veel extra doen omdat daarvoor al iemand anders is aangenomen en hij dan geen werk meer te doen heeft. De burocratie is bij equans extreem, het werk verloopt over het algemeen traag, HEEL VEEL onzinnige meetings waarin we keer op keer hetzelfde bespreken. Hoe hoger de functie, des te lager de vakinhoudelijke kennis is, als management weer een presentatie wil geven over bijvoorbeeld de verwachte omzet cijfers , moet je geen moeilijke vragen stellen zoals wat vorig jaar de verwachte cijfers waren. Iedereen zit al 10 jaar op dezelfde functie want ze nemen liever een nieuw iemand aan als er ergend een positie vrij komt. Maar het werk is in ieder geval heel erg makkelijk. O.a. pensioen is echt extreem duur, van bruto naar netto salaris gaat veel vanaf ten opzichte van elders.

Explore other reviews about Equans

5.0
Jun 5, 2024
Business Outlook

Pros

Global footprint Very interesting tasks and possibility to discover every job of the company Strong link with the field

Cons

Hard to enter the company

3.0
Apr 5, 2022
Business Outlook

Pros

Nice people. Flexible working / hybrid

Cons

Lacks direction Slow at developing staff Salary not competitive Lack of communication

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All