Al ruim 12 jaar de perfecte werkplek voor mij! - Head of Marketing Netpresenter Employee Review

Apr 20, 2022
Business Outlook

Pros

Een jong en enthousiast team met leuke collega’s, werken met grote internationale organisaties, dagelijks innovatief bezig zijn met technologie en grensverleggende software, flexibele werktijden en flexibel (thuis)werken, maar liefst 38 verlofdagen, veel vrijheid en verantwoordelijkheden, ruimte voor zelfontwikkeling en eigen initiatief, doorgroeimogelijkheden, een mooi kantoor met een ‘Google-achtige’ werkomgeving, veel doen met weinig mensen, veel fun met een voetbalveld, fitnessruimte, pooltafel, vrijdagmiddagborrels en epic FIFA-battles op de Playstation.

Cons

Werken met/in een klein team geeft veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar brengt soms ook andere neventaken met zich mee.

Explore other reviews about Netpresenter

Sep 15, 2022
Business Outlook

Pros

Netpresenter is een plek waar ik al ruim 5 jaar met plezier werk. Een bedrijf dat niet alleen geeft om zijn prestaties, maar ook om zijn mensen. Een enthousiast jong team dat dag in dag uit streeft naar excellence op het gebied van software en technologie. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en heb je maar liefst 38 verlofdagen. Daarnaast krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en krijg je veel voor elkaar met weinig mensen. Kortom een top organisatie die ik iedereen kan aanbevelen als werkgever.

Cons

Veelal contact met organisaties in Amerika wat leuk is, maar soms ook lastig gezien de werktijden.

Sep 16, 2022
Business Outlook

Pros

- Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. - Persoonlijk vind ik het erg leuk om internationaal te werken. De ene ochtend spreek je met een Nederlander en in de middag wellicht met een Amerikaan. - Het is een hele prettige werkomgeving om in te werken, mooi modern kantoor met een informele sfeer en hele leuke gezellige collega's. - Tevens is het ook mogelijk om vanuit thuis te werken, veel verlofdagen en zijn er flexibele werktijden. Dit vind ik nogal prettige met mijn gezin.

Cons

- Wellicht als je niet goed Engels spreekt, zou dit een beperking kunnen zijn voor bepaalde functies.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All