Top sfeer, veel vrijheid en verantwoordelijkheid - Recruitment Consultant Processionals Employee Review

Apr 25, 2022
Business Outlook

Pros

- Leukste team van collega's waar ik tot nu toe mee heb gewerkt - Vrijheid om zelf keuzes te maken om je werk goed uit te kunnen voeren - Vrijheid om gedeeltelijk (mits je bent ingewerkt) vanuit huis te werken - Veel contact met zowel kandidaten als klanten. De ene dag ben je bezig met een interview en de andere dag zit je bij de klant om samen te bekijken hoe je de klant het beste kan helpen. - Dankbaarheid van kandidaten wanneer je ze goed geholpen hebt naar een nieuwe stap in hun loopbaan. - Groeiende organisatie met een goede reputatie bij zowel klanten als kandidaten. - Leuke teamuitjes, informele sfeer

Cons

Hoewel er altijd kleine zaken ter verbetering zijn kan ik op dit moment geen grote minpunten benoemen.

Explore other reviews about Processionals

Apr 15, 2022
Business Outlook

Pros

Processionals is recruitment partner met een duidelijke focus binnen de procesindustrie. Een bewezen succesformule waardoor de organisatie in de afgelopen 10 jaar, met name de laatste 6/7 jaar, enorm is gegroeid. Een belangrijke pijler in dit succes is het krijgen, geven en nemen van vrijheden en verantwoordelijkheden. Dit in combinatie met de groeiambities maakt dat uit intern onderzoek blijkt dat medewerkers erg tevreden zijn over de ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie. Daarbij wordt veel budget vrijgemaakt voor opleidingen, trainingen en cursussen die zowel op initiatief van Processionals als op initiatief van de medewerker worden gevolgd.

Cons

Niet zozeer een minpunt, maar een aandachtspunt: zoals in elk succesvol en daarmee snelgroeiend bedrijf kent ook Processionals hier en daar haar groeipijntjes, denk bijvoorbeeld aan facilitaire zaken. De urgentie en wil om dit zo goed mogelijk vorm te geven is echter binnen alle afdelingen en vanuit alle managers hoog/groot.

Apr 22, 2022
Business Outlook

Pros

Bij Processionals zal je vanaf moment één dat je binnenkomt jezelf ontwikkelen als professional. D.m.v. bruikbare trainingen maar ook goede en eerlijke feedback van je directe collega's zie je jezelf met de week vooruit gaan in kennis en kunnen. Het mooiste zijn je collega's die altijd iets voor je over hebben en je helpen waar dat ook maar kan. Prachtig!

Cons

Minpunten zijn dat het zo gezellig is op kantoor dat je soms vergeet om naar huis te gaan of niet kunt wachten totdat je weer naar kantoor mag.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All