employer cover photo

RBC Engineering Support

Is this your company?

Ik geloof dat het een bedrijf is zonder overschotten. - Engineer RBC Engineering Support Employee Review

1.0
Jan 3, 2024
Business Outlook

Pros

Ik geloof dat het een bedrijf is zonder overschotten.

Cons

In plaats van met dit bedrijf samen te werken, is het een bedrijf waarvoor je werkloos moet blijven en nooit als makelaarskantoor moet kiezen. Het zijn mensen die de wet niet kennen en misbruik maken van uw zweet door contractclausules te schrijven die volledig in strijd zijn met de wet. Hoewel ik mijn rechten kende, heb ik geen rechtszaak aangespannen om niet met het bedrijf te maken te krijgen en er niet opnieuw mee te maken te krijgen. Blijf alsjeblieft weg.

Explore other reviews about RBC Engineering Support

5.0
Sep 11, 2018
Business Outlook

Pros

Guidance and suport for industries what I interested in

Cons

At the beginning at the process, no cons so far

5.0
Mar 14, 2017
Business Outlook

Pros

RBC Engineering Support is een zeer familiair bedrijf waarbij contact tussen collega's erg belangrijk is. Naast het werk dat uitgevoerd moet worden is er ook regelmatig tijd voor een uitstapje of een afspraak om even bij te praten. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en worden collega's uitgedaagd in het werk waardoor zij vaak lange tijd voor RBC Engineering Support werkzaam zijn.

Cons

Door het strenge selectiebeleid en door de lastig in te vullen vacatures zullen niet alle kandidaten uitgenodigd kunnen worden voor een eerste kennismakingsgesprek en zal dus regelmatig iemand ook wel eens een afwijzing kunnen ontvangen.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All