Er is geen enkele vorm van ondersteuning. Je wordt gewoon in zee gegooid en je moet zelf zwemmen. - Billing Specialist Yielder Group Employee Review

1.0
Jan 15, 2025
Business Outlook

Pros

Marktconform salaris, reiskostenvergoeding, borrel op vrijdag.

Cons

Als je hier begint te werken, krijg je geen ondersteuning. Er is geen aanpassingsperiode voor nieuwe werknemers. Je begint te werken vanaf de eerste dag. Er is geen duidelijke structuur, het bedrijf verandert voortdurend. Werknemers zijn die eindeloze veranderingen al beu. Inadequaat management dat af en toe tegen je schreeuwt. Degenen die hier al lang werken zien er erg moe uit voor hun leeftijd. Het lijkt erop dat deze baan alle levensenergie uit mensen zuigt.

Explore other reviews about Yielder Group

5.0
May 14, 2025
Business Outlook

Pros

Een dynamische organisatie met veel ambitie. Jong bedrijf. Bereid om te investeren in de toekomst

Cons

Soms micromanagement en te veel sturen op details

1.0
Feb 9, 2026
Business Outlook

Pros

De arbeidsvoorwaarden zijn redelijk goed

Cons

Waar moet ik beginnen? Dit bedrijf is zo chaotisch. * Op management niveau is er geen communicatie. * Ze hebben geen flauw idee hoe het werkt met de leaseauto. Jij moet als wagenparkbeheerder aan de slag gaan voor je eigen auto. * Manager wist niet dat ik in dienst was tot het laatste moment. * Je wordt gelijk (zonder begeleiding) in het diepe gegooid zonder toegang te hebben tot de systemen. * Je moet je uren kunnen verantwoorden terwijl je geen toegang hebt tot klantgegevens. * Ondanks dat management op de hoogte was van de slechte jaarcijfers worden er medewerkers aangenomen wetende dat ze maar tijdelijk zullen blijven. Ik kan nog tientallen andere voorbeelden geven. Maar het is nu echt slecht geregeld, vooral met die financiële crisis waarin ze zitten

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All