Giftige werksfeer - Anonymous employee Mobilae Employee Review

Aug 1, 2025
Anonymous employee
Business Outlook

Pros

Salaris was oké, niet geweldig

Cons

Extreem giftige werksfeer, waar het management een groot aandeel in heeft en weinig aan doet. Verder zeer slechte arbeidsvoorwaarden.

avatar
Mobilae Response
4w
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te lezen dat je jouw periode bij ons zo hebt ervaren. Tegelijk herkennen wij ons niet in de omschrijving van een “extreem giftige werksfeer” of “slechte arbeidsvoorwaarden”. Binnen onze organisatie hechten we veel belang aan structuur, begeleiding en opvolging vanuit het management. Die controle en aanwezigheid zijn er net om medewerkers te ondersteunen, kwaliteit te bewaken en een professionele werkomgeving te garanderen. Uiteraard kan die aanpak door iedereen anders ervaren worden, maar ze is steeds bedoeld in een positieve en constructieve context. Daarnaast zijn onze arbeidsvoorwaarden volledig conform de geldende wetgeving opgesteld. We blijven ook voortdurend investeren in een correcte werkomgeving, duidelijke communicatie en ondersteuning van onze teams. We danken je voor je inzet tijdens je periode bij ons en wensen je veel succes verder in je carrière.

Explore other reviews about Mobilae

Oct 10, 2024
Anonymous employee
Business Outlook

Pros

Paid transport cost to work, hybrid working (minimum 2-3 days a week at the office), paid lunch 2x a week

Cons

Toxic management culture where intrusive behaviours of CEO/Founder (such as interrupting meetings just to voice his mind or say random speech) is deemed normal, only wants fast money (doesn't really care about employee growth or career path), very fast, sales-driven company where everyone is seen like a salesperson, salary is low compared to the market and there is no salary increase talk.

Oct 31, 2024
Business Outlook

Pros

The benefits from company are good

Cons

The manager very over dramatic.

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All