Werken binnen wholesale - Counter Manager Rituals Employee Review

3.0
May 29, 2024
Business Outlook

Pros

Toffe collega's, leuke evenementen en spullen dat je altijd kan testen. Je leert enorm veel met de trainingen dat ze organiseren. Je werkt in een wholesale punt dus je heb ook andere merken en collega's rond je, interessant en een andere sfeer dan de gewone rituals winkel. Zeer leuk om mensen te kunnen adviseren en de verhalen die achter de producten staan zijn ook indrukwekkend. Actieve job waar je veel kan bewegen en variërende taken kan uitvoeren.

Cons

Binnen rituals wholesale te werken is eenzaam, vaak staat je in wholesale puntjes alleen, de logistieke aspecten hebben altijd issues en daardoor kan je ook niet je werk efficiënt uitvoeren. In zo wholesale puntjes staat je vaak tussen andere merken, wat betekent ook dat je veel vragen krijgt over zaken die niet voor jou zijn. Je kan niet doorgroeien in deze functie, als je dat wilt moet je naar de retail winkels gaan en stap terug nemen (in functie). Een beetje vriendjes politiek op kantoor-hoogmanagement niveau.

1y
Beste, Bedankt voor je review. Mocht je nog in contact willen komen hierover, zou je dan een e-mail willen sturen naar werving.retail@rituals.com ? Hartelijke groet, HR Rituals (Benelux)

Explore other reviews about Rituals

5.0
Dec 19, 2024
Business Outlook

Pros

Sales communication skills and great customer service experience

Cons

Distance but that is not a big issue

1y
Dear , Thank you for your positive review. Glad to hear that you had a great time at Rituals. Kind regards, HR Rituals (Benelux)
2.0
Jan 24, 2026
Business Outlook

Pros

- nice area and store product

Cons

- rude - the workers there are like forty years old crying about a non-commission sale to a 16 year old

3mo
Hi there, Firstly, thank you so much for your review and honesty in writing your review to us. We value this above anything else as feedback is a gift, whether positive or constructive. We truly regret that you have had this experience with us and we want to suggest that we can get in touch with you personally so we can talk through this in better detail. If you could please send an email to: Recruitment.ukie@rituals.com, we’d love to chat confidentially. Kindest, Talent Acquisition & Employer Branding | Rituals Cosmetics UK/IRE
See reviews by: Helpful|Rating|Date|All