Lokaal sterk, centraal zwak - Vulploegmedewerker en kassier SPAR Employee Review

4.0
Sep 2, 2016
Business Outlook

Pros

De Spar is een supermarkt die aanwezig is in veel kleine kernen binnen Nederland. Ik heb zeer goede ervaring met zowel klaten service als kwaliteit (als ik als klant in een winkel kom), en moet zeggen dat veel Spar filialen echt hun best doen om het de klant naar de zin te maken. Ook ikzelf ervaan werken bij de Spar meer als een hobby dan als werk: het is puur genieten om in een klein dorp zoveel mensen blij te mogen maken met zo'n geweldige buurtsuper.

Cons

Echter... Ik vind dat het centrale management erg tekortschiet. Hierbij heb ik het niet alleen over producten die onze winkel binnenkomen in een slechte staat (kapot, beschimeeld, etc.) maar ook de logistieke planning van Spar Nederland die gewoonweg de filiaanhouders tegenwerkt. Verder ben ik van mening dat de bedrijfsadviezen die vanuit Spar Nederland naar ons filiaal komen ofwel onrealistisch ofwel niet lucratief zijn.

avatar
SPAR Response
8y
Bedankt voor de review. Helaas gaat deze over SPAR Nederland, niet SPAR International. Dit is een ander bedrijf, ook zo aangegeven bij Glassdoor, maar blijkbaar moeilijk voor hen om correct neer te zetten.

Explore other reviews about SPAR

5.0
Feb 13, 2026
Business Outlook

Pros

Nice people to work with

Cons

Company not very good annoying

4.0
Mar 12, 2026
Business Outlook

Pros

friendly customer, and suppliers too

Cons

long hours, on your feet most of the time

See reviews by: Helpful|Rating|Date|All