AFAS Software Reviews | Glassdoor

AFAS Software Reviews

Updated Jun 19, 2019

To filter reviews, or .

Found 12 reviews

4.9
StarStarStarStarStar
Rating TrendsRating Trends
100%
Recommend to a Friend
  1. "Fantastische werkgever die haar medewerkers op #1 zet"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - anoniem in Leusden
    Recommends
    Positive Outlook

    I have been working at AFAS Software full-time for more than 3 years

    Pros

    + Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden + Ondernemende cultuur + Work hard, play hard + Iedere dag met een glimlach naar AFAS gaan (warm bad & leuke werkzaamheden) + Goede leidinggevenden + Lekkere lunch en gezonde smoothies (én goede koffie) + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

    Cons

    - Die zijn er niet

    Advice to Management

    Blijf kritisch, geniet van het succes en bovenal: ga zo door!

    AFAS Software2019-06-19
  2. "Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 

    I have been working at AFAS Software full-time for more than 3 years

    Pros

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Cons

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  3. "Top werkgever!"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Stagiair onderzoeker in Leusden
    Recommends
    Positive Outlook

    I worked at AFAS Software for less than a year

    Pros

    - Leuke collega's en ontzettend open bedrijfscultuur - Grote waardering voor personeel (de CEO kent iedereen bij naam!) - Interessante stagemogelijkheden - Goeie werk/privé balans

    Cons

    Ik heb geen een minpunt

    AFAS Software2019-01-31
  4. "Traineeship Consultancy"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Consultancy in Leusden
    Recommends
    Positive Outlook

    I have been working at AFAS Software for more than a year

    Pros

    - Je bent regisseur van je eigen loopbaan - Transparante organisatie - Goede arbeidsvoorwaarden - Geweldige familiecultuur

    Cons

    Ik ben meer dan te spreken over AFAS en zie geen minpunten die andere organisaties niet zouden hebben.

    AFAS Software2018-10-13
  5. "Mooi bedrijf"

    StarStarStarStarStar
      Current Employee - Anonymous Employee 

      I have been working at AFAS Software full-time

      Pros

      Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

      Cons

      De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

      AFAS Software2018-07-05
    • "Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Consultant 
      Recommends
      Positive Outlook

      I have been working at AFAS Software full-time for less than a year

      Pros

      + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

      Cons

      - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

      AFAS Software2018-04-23
    • "Beste en meest inspirerende werkgever van Nederland"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Consultancy in Leusden
      Recommends
      Positive Outlook

      I have been working at AFAS Software for less than a year

      Pros

      Het grootste pluspunt aan AFAS is de bedrijfscultuur. Dit kenmerkt het succes van AFAS en de enorm prettige werkomgeving. Er is veel ruimte voor talent en medewerkers staan op de eerste plaats. Het bedrijf wordt op een hele unieke manier geleid, iets waar veel bedrijven alleen van kunnen dromen. De meest ideale werkgever die ik ken.

      Cons

      Een minpunt kan zijn dat er veel van je wordt verwacht en gevraagd. Als je graag een baan wil met weinig verantwoordelijkheid en puur voor het geld komt, dan ga je niet gelukkig worden bij AFAS. Oftewel, ben je niet ambitieus, positief en een beetje gek, kijk dan vooral verder.

      Advice to Management

      Bewaak de bedrijfscultuur en blijf erop gericht om deze te verbeteren.

      AFAS Software2018-04-23
    • "AFAS is een fijne werkgever!"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Support-medewerker in Leusden
      Recommends
      Positive Outlook

      I have been working at AFAS Software full-time for less than a year

      Pros

      - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

      Cons

      - Je wil nooit meer weg

      Advice to Management

      - Ga vooral zo door

      AFAS Software2018-04-23
    • "Fijne werkgever"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Systeembeheerder in Leusden
      Recommends
      Positive Outlook

      I have been working at AFAS Software full-time for more than a year

      Pros

      Je talenten worden opgemerkt. Je werkt in een echt familiebedrijf waar de omgeving met alle collega's zeer prettig is. Het is superleuk werk en met de innovatieve software + cloud inspireren we veel bedrijven (groot en klein).

      Cons

      Af en toe zijn we wat naïef, maar dat siert ons ook wel weer.

      Advice to Management

      Heel af en toe een dagje meewerken met je eigen afdeling

      AFAS Software2018-04-18
    • "AFAS inspireert en motiveert als werkgever"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Anonymous Employee 
      Recommends

      I have been working at AFAS Software full-time

      Pros

      + Ruimte om ambities achterna te gaan + Geeft handvatten om persoonlijke ontwikkeling te bevorderen + Ondersteunt medewerker en geeft om de persoon + De organisatie heeft een DOEN mentaliteit + Is naast een familiebedrijf ook echt een familie

      Cons

      - AFAS geeft erg veel om hun medewerkers. Mocht je ergens anders gaan werken is dat waarschijnlijk wel even wennen.

      AFAS Software2018-04-17
    Found 12 reviews