ANS Reviews | Glassdoor

ANS Reviews

Updated Apr 29, 2019

To filter reviews, or .

Found 64 reviews

4.0
StarStarStarStarStar
Rating TrendsRating Trends
73%
Recommend to a Friend
95%
Approve of CEO
Paul Shannon
28 Ratings
Pros
  • "The company makes a real effort to be a great place to work - congrats on the recent award btw :)(in 5 reviews)

  • "I have been at ANS for 6 months now as an apprentice(in 5 reviews)

Cons
More Pros and Cons
  1. "A and f"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time

    Pros

    Very Fun To work her

    Cons

    Not enough hours are provided

    ANS2018-03-15
  2. "Nice Company to work at"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Engineer 
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    Very collegiate feel with warm and friendly people. Lots of heavy hitters in a not too high stress environment.

    Cons

    Sales strategy is a bit unfocused.

    Advice to Management

    Need to have a more coherent direction going forward

    ANS2015-07-10
  3. "Excellent company culture - good interview"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 

    I worked at ANS full-time

    Pros

    Benefits, Location, Team work & Client base

    Cons

    Working hours, also availability of progression

    ANS2019-04-29
  4. "Top place to work!"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Anonymous Employee 
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    All employees from all departments are easily approachable, including senior management who are always willing to listen to what you have to say good or bad. Very busy working environment, but this keeps you on your toes and ensures no day is ever the same. Work perks are actually a perk, from the quarterly all staffs to the summer & Christmas parties. Always ahead of the game with the technology and services we offer....

    Show More

    Cons

    Larger office space would be ideal... but this is already being put in place

    ANS2019-04-17
  5. "Great business and you will learn a lot if you get stuck in"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Project Manager in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time for more than 3 years

    Pros

    Strong leadership that drive the business forward and innovates. Some really decent and sharp people to work with and learn from. Loads of charity work, nights out, training and good company communication at quarterly events followed by nights out. Scope to progress fast and people are judged on merit not age.

    Cons

    You have to keep the pace or you won't last.

    Advice to Management

    Doing a great job and I thoroughly enjoyed my time at ANS

    ANS2019-03-25

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for taking the time to write a review, we really appreciate it. Great to see so much positivity about ANS whilst you worked with us and you're right we do have some sharp and amazing people working with us. Glad you recognised the speed at which people can ...

    Show More
  6. "Honest review"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Former Employee - Anonymous Employee 
    Doesn't Recommend
    Neutral Outlook
    Approves of CEO

    I worked at ANS full-time

    Pros

    Good working environment if your face fits Paul Shannon is fantastic,

    Cons

    If your face doesn't fit you will not keep your job, even if you are really good at it Managers that do not know how to Manage Caty environment, too many people trying to push their way to the top and stamp on anyone that gets in their way

    Advice to Management

    Look at how all staff are treating not just the ones who make a lot of noise.

    ANS2019-03-19

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Thanks for leaving the review, we appreciate it, even if there are negatives. This review would have been even more helpful if there was a reference to the department you worked in, because I honestly believe this must be limited to a single or small number of departments. On ...

    Show More
  7. Helpful (1)

    "Honest Review"

    StarStarStarStarStar
    • Work/Life Balance
    • Culture & Values
    • Career Opportunities
    • Compensation and Benefits
    • Senior Management
    Current Employee - Technical Architect in Manchester, England
    Recommends
    Positive Outlook
    Approves of CEO

    I have been working at ANS full-time for more than 8 years

    Pros

    1. The company actually genuinely cares about it's staff and customers. 2. They don't flog a dead horse, if it's not working they change it. 3. They understand the market and it's reflected in our success.

    Cons

    1. The pace can be dizzying if that's not your jam, then ANS may not be for you. 2. Sometimes it can feel stretched, need more people. 3. Room for more improvement/investment in internal processes (Expenses, Project Tracking etc).

    Advice to Management

    Firstly lets get this out the way, I have a managerial role (but a low level one!) and have been at the company 10 years. This is no place for fake or false statements. I started at the bottom and worked my way up, I've had over half a dozen roles and never felt that the company has held me back in moving between technologies and roles. I believe in being honest, and that's part of the reason I'm at ANS, it's a...

    Show More
    ANS2019-02-07

    ANS Response

    April 1, 2019Chief Executive Officer

    Firstly, thank you for leaving such a comprehensive review of ANS, this is great for us to work with. Secondly, I can 100% see all your comments as valid, given that we've been at ANS roughly the same length of time. You're spot on with all the pros and cons, the pace is extreme, ...

    Show More
  8. "Good working environment"

    StarStarStarStarStar
      Former Employee - Anonymous Employee 

      I worked at ANS full-time for less than a year

      Pros

      One could learn alot while working

      Cons

      Working time is not good at all.

      ANS2019-02-06

      ANS Response

      April 1, 2019Chief Executive Officer

      Thank you for taking the time to leave this review. It is a little difficult to do much with such a succinct review, however, I've had a guess at a few things. I can only guess that you were a shift worker on the Service Desk. If so, you are right these shifts aren't very sociable ...

      Show More
    • "Feedback"

      StarStarStarStarStar
      • Work/Life Balance
      • Culture & Values
      • Career Opportunities
      • Compensation and Benefits
      • Senior Management
      Current Employee - Anonymous Employee 
      Recommends
      Positive Outlook
      Approves of CEO

      I have been working at ANS full-time

      Pros

      Great team and people Good Ethos Approachable management to CEO level Good benefits Quarterly company event for business transparency

      Cons

      None - keep doing what we are doing

      Advice to Management

      None

      ANS2018-12-27

      ANS Response

      January 16, 2019Chief Executive Officer

      Thank you for taking the time to leave such a great review of ANS. I agree with everything you've written, but then I obviously would!! Thank you for acknowledging the benefits, the People Operations team have taken a lot of time to try and build a suite of benefits that we think ...

      Show More
    • "A fine place to work"

      StarStarStarStarStar
        Former Employee - Anonymous Employee 

        I worked at ANS full-time

        Pros

        A fine place to work

        Cons

        Due to the position can be stressful

        ANS2018-09-25

        ANS Response

        April 1, 2019Chief Executive Officer

        Thank you for taking the time to leave this review. It is a little difficult to do much with such a succinct review, however, I've had a guess at a few things. I can only guess that you were a shift worker on the Service Desk. If so, you are right these shifts aren't very sociable ...

        Show More
      Found 64 reviews